Várjuk megtisztelő jelentkezését a
30/332-4533-as telefonszámon, vagy a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!
SÉFEK ES ETELEIK
Kollár Zsuzsa mesterszakács és Bencze Bernadett:
Grillezett csirkecombfiié, gyömbéres szárnyasfasírt, diós-konyakos sült csirkemellfilé, tejfölös hagymasalátával, vegyes zöldségekkel,
salátaöntetekkel
Nagy Balázs mesterszakács és ifj. Tankó Ferenc szakácsmester:
Citrusos-fokhagymás grillen sült harcsafiié „zöldséghurkával", mustáros és epres-chilis mártással
Eckstein Antal szakácsmester:
Nyárson sült malac, hagymás tört burgonyával, párolt lilakáposztával
Antal Tamás mesterszakács és Berényi Máté séf:
Vadraguleves, Pljeskovica, chevap, fűszeres sült tarja vegyes házi csalamádéval, ecetes lilahagymával, mustáros kapros hordáskáposztával, ajvárral
Kovács Péter mesterszakács:
Saslik, salátával kapros joghurtos öntettel
Brunner Attila szakácsmester és Kurucsai Attila séf:
Rib eye steak, ördögszekér gombával töltött rétessel, zöldbors mártással
Desszert: Házi Mennyei rétes túrós, almás