grill vacsoraest 2016

 Várjuk megtisztelő jelentkezését a

30/332-4533-as telefonszámon, vagy a

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

 

SÉFEK ES ETELEIK
Kollár Zsuzsa mesterszakács és Bencze Bernadett:
Grillezett csirkecombfiié, gyömbéres szárnyasfasírt, diós-konyakos sült csirkemellfilé, tejfölös hagymasalátával, vegyes zöldségekkel,
salátaöntetekkel

Nagy Balázs mesterszakács és ifj. Tankó Ferenc szakácsmester:
Citrusos-fokhagymás grillen sült harcsafiié „zöldséghurkával", mustáros és epres-chilis mártással

Eckstein Antal szakácsmester:
Nyárson sült malac, hagymás tört burgonyával, párolt lilakáposztával

Antal Tamás mesterszakács és Berényi Máté séf:
Vadraguleves, Pljeskovica, chevap, fűszeres sült tarja vegyes házi csalamádéval, ecetes lilahagymával, mustáros kapros hordáskáposztával, ajvárral

Kovács Péter mesterszakács:
Saslik, salátával kapros joghurtos öntettel

Brunner Attila szakácsmester és Kurucsai Attila séf:
Rib eye steak, ördögszekér gombával töltött rétessel, zöldbors mártással
Desszert: Házi Mennyei rétes túrós, almás